Biznis akademija

Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.

Uz novu platformu obrtnici će brže steći digitalna znanja

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.
Biznis akademija

Uz novu platformu obrtnici će brže steći digitalna znanja

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.

Poduzetnici i obrtnici popratili su predstavljanje projekta Tele2 'Biznis akademija' u zagrebačkoj Obrtničkoj komori. Prva je to platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja.

Namjera je pomoći obrtnicima da što lakše prebrode eventualne edukacijske nedostatke te usvajanjem novih znanja i vještina dati dodatni vjetar u leđa njihovu poslovanju. Želja Tele2 je stoga, a ujedno i cilj, zajedničkim snagama tijekom Biznis akademije stvoriti nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju, izjavio je na predstavljanju projekta Biznis akademije predsjednik uprave Tele2 Viktor Pavlinić u Obrtničkoj komori. Platforma je to za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, čiji je idejni začetnik i inicijator Tele2, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb te uz medijsko pokroviteljstvo 24sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu. Projekt su predstavili Viktor Pavlinić, predsjednik uprave Tele2, dr. sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, Boris Trupčević, direktor Styria Media International za Hrvatsku, doc. dr. sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, gđa Nera Pavić. Poduzetnici i obrtnici s korištenjem novih tehnologija u poslovanju upoznat će se putem videozapisa na www.biznisakademija.hr, ali i radionica koje će Biznis akademija održavati jedanput na mjesec.

- Zbog puno posla i administracije ne stignemo raditi na sebi, a malo slobodnog vremena najčešće imamo u večernjim satima. Zato je Biznis akademija idealna platforma za obrtnike - rekao je Mirza Šabić.

Boris Trupčević, član uprave 24sata, rekao je kako su poduzetništvo, obrazovanje i digitalizacija tri stvari koje mogu mijenjati Hrvatsku:

- Živimo u digitalnom svijetu i 24sata kao predvodnik u digitalizaciji prikupio je golemu količinu znanja za koje vjerujemo da može pomoći obrtnicima.

Nera Pavić vjeruje da će poduzetnici sad moći ostvarivati bolje rezultate.

- Poduzetnici će dobiti ono što im je potrebno jer danas, nažalost, ideja nije dovoljna - rekla je Pavić.

S njom se slaže i Vatroslav Škare, koji će obrtnicima držati radionice.

- Marketing i prodaja nužne su karike za male poduzetnike i obrtnike. Oni najčešće imaju male budžete, a nemaju ni puno vremenskih resursa. Na radionicama ćemo ih stoga educirati i motivirati - objasnio je Škare. Radionice će, kaže, temeljiti na iskustvu rada s poduzetnicima koje su njegovi studenti stekli kroz praksu kolegija Digitalni marketing.

Biznis akademijom Tele2 želi hrvatskim obrtnicima i malim poduzetnicima dati na važnosti jer su svjesni da su upravo oni važni stupovi hrvatskoga gospodarstva.

NOVOSTI IZ

Tele2 fiskalizacija za samo 79 kn/mj

Kako bi poslovanje učinio jednostavnijim, Tele2 je za sve obveznike fiskalizacije pripremio PAKET ZA FISKALIZACIJU za samo 79 kuna mjesečno bez PDV-a. Paket uključuje Alcatel Pixi 4, Bluetooth printer te aplikaciju za fiskalizaciju računa zahvaljujući kojoj korisnik može izdati fiskalni račun, arhivirati ga, fiskalizirati naknadno te ispisati dnevni promet.


Nastavi čitati