Uključi se u biznis akademiju!

Tele2 ti osigurava BESPLATNO edukaciju vrijednu 2.000,00 kn.

Biznis akademija

Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.

Uz novu platformu obrtnici će brže steći digitalna znanja

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.
Biznis akademija

Uz novu platformu obrtnici će brže steći digitalna znanja

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.

Poduzetnici i obrtnici popratili su predstavljanje projekta Tele2 'Biznis akademija' u zagrebačkoj Obrtničkoj komori. Prva je to platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja.

Namjera je pomoći obrtnicima da što lakše prebrode eventualne edukacijske nedostatke te usvajanjem novih znanja i vještina dati dodatni vjetar u leđa njihovu poslovanju. Želja Tele2 je stoga, a ujedno i cilj, zajedničkim snagama tijekom Biznis akademije stvoriti nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju, izjavio je na predstavljanju projekta Biznis akademije predsjednik uprave Tele2 Viktor Pavlinić u Obrtničkoj komori. Platforma je to za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, čiji je idejni začetnik i inicijator Tele2, a provest će je u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb te uz medijsko pokroviteljstvo 24sata. Prva je to platforma čiji je cilj educirati i obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu. Projekt su predstavili Viktor Pavlinić, predsjednik uprave Tele2, dr. sc. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb, Boris Trupčević, direktor Styria Media International za Hrvatsku, doc. dr. sc. Vatroslav Škare, docent s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, te izaslanica gradonačelnika Grada Zagreba, gđa Nera Pavić. Poduzetnici i obrtnici s korištenjem novih tehnologija u poslovanju upoznat će se putem videozapisa na www.biznisakademija.hr, ali i radionica koje će Biznis akademija održavati jedanput na mjesec.

- Zbog puno posla i administracije ne stignemo raditi na sebi, a malo slobodnog vremena najčešće imamo u večernjim satima. Zato je Biznis akademija idealna platforma za obrtnike - rekao je Mirza Šabić.

Boris Trupčević, član uprave 24sata, rekao je kako su poduzetništvo, obrazovanje i digitalizacija tri stvari koje mogu mijenjati Hrvatsku:

- Živimo u digitalnom svijetu i 24sata kao predvodnik u digitalizaciji prikupio je golemu količinu znanja za koje vjerujemo da može pomoći obrtnicima.

Nera Pavić vjeruje da će poduzetnici sad moći ostvarivati bolje rezultate.

- Poduzetnici će dobiti ono što im je potrebno jer danas, nažalost, ideja nije dovoljna - rekla je Pavić.

S njom se slaže i Vatroslav Škare, koji će obrtnicima držati radionice.

- Marketing i prodaja nužne su karike za male poduzetnike i obrtnike. Oni najčešće imaju male budžete, a nemaju ni puno vremenskih resursa. Na radionicama ćemo ih stoga educirati i motivirati - objasnio je Škare. Radionice će, kaže, temeljiti na iskustvu rada s poduzetnicima koje su njegovi studenti stekli kroz praksu kolegija Digitalni marketing.

Biznis akademijom Tele2 želi hrvatskim obrtnicima i malim poduzetnicima dati na važnosti jer su svjesni da su upravo oni važni stupovi hrvatskoga gospodarstva.

NOVOSTI IZ

Bezbroj gigabajta za bezbroj poslovnih ideja

Sve više poslova se obavlja izvan ureda: od kuće, iz kafića pa čak i u prirodi. Ured svaki dan u drugom gradu. Zašto ne? Vaše ideje nemaju ograničenja, zašto bi ga imao vaš internetski promet? Nemojte hodati uokolo i gubiti vrijeme tražeći WI-FI signal, nego otkrijte neograničenu slobodu komunikacije uz Tele2.


Tražite mobilnu uslugu ili internet za poslovne korisnike?

Ostavite kontakt i naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem roku.