VIDEO EDUKACIJA

VIDEO EDUKACIJA
Objavljeno: 17.01.2018.

Video edukacijama obrtnici će unaprijediti posao

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.

Video edukacije danas su hit, posebno među zaposlenim ljudima. Možete ih uključiti kad želite, ne morate ostaviti posao i ići na predavanje, nikad niste vremenski ograničeni.

Osim toga, video edukacije uključujete i isključujete kad želite, što je kod klasičnog predavanja nemoguće. Upravo to je jako dobro za obrtnike, a s tim se slaže i Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb.

Nije jednostavno ostaviti posao i ići na predavanje. Upravo zato video edukacije su odlične za obrtnike jer znate da mnogi od njih po cijele dane provedu u radionicama. Ovako svoje slobodno vrijeme mogu prilagoditi upravo video edukacijama i unaprijed isplanirati kada će učiti. - priča Mirza Šabić.

Na Biznis akademiji poduzetnicima će, kad god požele, biti dostupno 70 video edukacija iz područja digitalnog marketinga i prodaje, servisne informacije te rubrika sa svim čestim pitanjima i odgovorima vezanima uz digitalizaciju. Tijekom godine Biznis akademija organizirat će 12 edukativnih radionica s uglednim stručnjacima koji će i kroz teoretski i kroz praktični dio predstaviti digitalno poslovanje. Platforma Biznis akademija poduzetnicima sve informacije i alate nudi na jednome mjestu kako bi što brže došli do informacija te u što kraćem roku podigli razinu svog poslovanja.

Kad su u pitanju marketing i prodaja, mali biznisi, obrtnici i startupovi najčešće se susreću s izazovom da raspolažu malim budžetima, jedna osoba se bavi s više različitih funkcija u tom biznisu i uglavnom ne postoji ni vremenskih ni financijskih resursa za opsežne edukacije. Kad se obrtnicima i poduzetnicima želi pomoći da unaprijede svoj marketing i prodaju, to svakako treba uzeti u obzir - kaže Vjekoslav Škare s Katedre za marketing Ekonomskog fakulteta koji će i voditi radionice.

- Pomoći ćemo im u odabiru pravih platformi. Na primjer, koje su funkcije Facebooka za marketing i prodaju, u kojim situacijama ima smisla upotrebljavati YouTube ili Instagram. Pritom ćemo uzeti u obzir da nisu svi obrti ili mali biznisi isti. Dakle, prikazat ćemo primjere najbolje prakse iz različitih djelatnosti kojima se mali biznisi i obrti bave. Dat ćemo im smjernice o kreiranju sadržaja u digitalnom okruženju, na koji način mogu sami kreirati sadržaj ili da im u tome netko pomogne te kako komunicirati s potrošačima putem društvenih mreža - kaže Škare.  Tema kojom ćemo se također baviti je Search Engine Marketing, uz društvene mreže druga dominantna aktivnost u digitalnome marketingu. Unutar ove teme dobit će uvid kako – kroz alate kao što su Google AdWords i optimizacija za internetske pretraživače – presresti one potrošače koji već traže na internetu informacije o njihovim proizvodima i uslugama.

NOVOSTI IZ

Tele2 fiskalizacija za samo 79 kn/mj

Kako bi poslovanje učinio jednostavnijim, Tele2 je za sve obveznike fiskalizacije pripremio PAKET ZA FISKALIZACIJU za samo 79 kuna mjesečno bez PDV-a. Paket uključuje Alcatel Pixi 4, Bluetooth printer te aplikaciju za fiskalizaciju računa zahvaljujući kojoj korisnik može izdati fiskalni račun, arhivirati ga, fiskalizirati naknadno te ispisati dnevni promet.


Nastavi čitati