Uključi se u biznis akademiju!

Tele2 ti osigurava BESPLATNO edukaciju vrijednu 2.000,00 kn.

JASTREBARSKO

JASTREBARSKO
Objavljeno: 12.01.2018.

Radionica za obrtnike i male biznise

Objavljeno: 12.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 12.01.2018.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna

Prijavite se u kontakt obrascu ispod teksta.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Treća u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se u Jastrebarskom, u prostorijama Centra za kulturu (ulica Dr. Franje Tuđmana 9) 28.3. od 17 do 21 sati.

Predavanje će trajati 180 minuta, a vodit će ga stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanje bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama. 

Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

 

Osiguraj mjesto na sljedećoj edukaciji!

Ispuni podatke i prijavi se na edukaciju.

Polja označena * su obavezna.

Tražite mobilnu uslugu ili internet za poslovne korisnike?

Ostavite kontakt i naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem roku.