Uključi se u online video edukaciju!

Naučite nove poslovne, kreativne i tehničke vještine kako prezentirati svoje poduzeće na internetu. Tele2 ti osigurava edukaciju vrijednu 2.000,00 kn.

Varaždin

Varaždin
Objavljeno: 08.01.2018.

Prijavite se na radionicu za obrtnike i male biznise

Objavljeno: 08.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 08.01.2018.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, nastavlja s radionicama. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Šesta u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se 19.6. u Varaždinu od 13 do 17 sati u Skupštinskoj dvorani Županijske palače (Franjevački trg 7).

Predavanje će trajati 180 minuta, a vodit će ga stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanje bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama. 

Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

 

Osiguraj mjesto na sljedećoj edukaciji!

Ispuni podatke i prijavi se na edukaciju.

Polja označena * su obavezna.

Nastavi čitati