Uključi se u biznis akademiju!

Tele2 ti osigurava BESPLATNO edukaciju vrijednu 2.000,00 kn.

DIGITALIZACIJA

DIGITALIZACIJA
Objavljeno: 02.04.2018.

Prijavite se na radionicu za obrtnike i male biznise u Osijeku

Objavljeno: 02.04.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 02.04.2018.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, nastavlja s radionicama. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna

Radionica je popunjena.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, kreće s radionicama. Peta u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa održat će se 23.5. u Osijeku, od 13 do 17 sati u prostorijama Županijske komore Osijek, Europska avenija 13.

Predavanje će trajati 180 minuta, a vodit će ga stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanje bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama. 

Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

 

Tražite mobilnu uslugu ili internet za poslovne korisnike?

Ostavite kontakt i naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem roku.