ZAGREB

ZAGREB
Objavljeno: 03.12.2018.

Prijavite se na radionicu za obrtnike i male biznise u Zagrebu

Objavljeno: 03.12.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 03.12.2018.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, nastavlja s radionicama. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, u prosincu će održati svoju dvanaestu, ujedno i posljednju radionicu za ovu godinu.

Radionica će se održati u Zagrebu u prostoru Obrtničke komore Zagreb, Ilica 49/1, 10. prosinca 2018. od 15 do 19 sati.  Mjesta su ograničena, a prijaviti se možete odmah.

O radionici:
Predavanje će trajati 180 minuta, dok je sat vremena predviđeno za osvježenje i druženje. Predavanje vode stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanja bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama.

Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

Nastavi čitati