VRBOVEC

VRBOVEC
Objavljeno: 07.06.2018.

Prijavite se na radionicu za obrtnike i male biznise u Vrbovcu

Objavljeno: 07.06.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 07.06.2018.

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, nastavlja s radionicama. Vrijednost radionice je 2.500 kuna, a Tele2 omogućuje da za sve prijavljene bude besplatna

Biznis akademija, platforma za edukaciju obrtnika i poduzetnika o digitalizaciji poslovanja, nastavlja s radionicama i u studenom.

Nakon Splita i Šibenika edukativna radionica održat će se i u Vrbovcu u Pučkom otvorenom učilištu, Kolodvorska ulica 1, 14. studenog 2018. od 15 do 19 sati

O radionici:
Predavanje će trajati 180 minuta, dok je sat vremena predviđeno za osvježenje i druženje. Predavanje vode stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr.sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag.oec. Teme predavanja bit će kako digitalni marketing i prodaja mogu pomoći obrtima i malim biznisima, kakav je to digitalni marketing za obrte i male biznise te kako se povezati s potrošačima na društvenim mrežama.

Radionica će vlasnicima obrta i malih biznisa pokazati odakle krenuti s primjenom digitalnog marketinga i prodaje te koje su metode najbolje za njihov biznis. Kroz interaktivno predavanje prikazat ćemo brojne praktične primjere i odgovoriti na najčešća pitanja s kojima se susreću obrtnici i mali biznisi. Cilj je da nakon radionice sudionici imaju punu sliku o mogućnostima digitalnog marketinga i prodaje te da nakon toga mogu odlučiti koje aktivnosti će dalje razvijati i provoditi u svakodnevnom poslovanju" - kaže  dr.sc. Vatroslav Škare.

Ukoliko nemate mogućnost on-line prijave možete se javiti u Grad Vrbovec na 01/2799-900 ili Udruženju obrtnika Vrbovec na 01 2791 424.

Osiguraj mjesto na sljedećoj edukaciji!

Ispuni podatke i prijavi se na edukaciju.

Polja označena * su obavezna.

Nastavi čitati