NATJEČAJ

NATJEČAJ
Objavljeno: 26.07.2018.

Objavljen dobitnik nagradne medijske kampanje u iznosu od 100.000 kuna

Objavljeno: 26.07.2018.
Napisao: Biznis Akademija
Objavljeno: 26.07.2018.

Tvrtka Nutricius d.o.o iz Sesveta sa svojim specijaliziranim portalom burzahrane.hr dobitnik je nagradnog natječaja koji su organizirali 24sata i Tele2 za obrtnike i male poduzetnike kako bi im pomogli u medijskoj promociji i dosegu prema novim kupcima.

Pobjednik je osvojio medijsku kampanju u iznosu 100.000 kuna na platformama 24sata (video reportažu, PR članke, banner kampanju) i Tele2 tarifu RASPALI s BEZBROJ GB na godinu dana.

Svojim zanimljivim pričama na natječaj koji je trajao od od 2. do 22. srpnja 2018. odazvalo se više od 115 malih tvrtki i obrtnika, pa stručnom žiriju odabir nije bio nimalo lagan.

Burzahrane.hr je web aplikacija / portal za kupnju i prodaju prirodno uzgojenih namirnica koja je žiri osvojila upravo svojom funkcionalnošću, interaktivnošću interesnih skupina, jednostavnom primjenom i pozitivnim utjecajem na društvo.

U prijavi na nagradni natječaj između ostalog stoji: „Burzahrane.hr jedini je specijalizirani internetski portal koji izravno i dnevno omogućuje prezentaciju, prodaju i kupnju proizvoda domaćih proizvođača hrane, pića i ostalih proizvoda na prirodnoj bazi. Osim toga portal direktno omogućuje komunikaciju kupaca (hotela, restorana, trgovina, cateringa, mesnica, prerađivača i kućanstava) s proizvođačima. Djelujemo na području Hrvatske, Njemačke, Austrije i Slovenije, prevedeni smo na engleski, njemački i slovenski jezik te brojimo preko 9.500 registriranih korisnika od obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, elitnih restorana i hotela do ugostiteljskih objekata, trgovina delikatesama i domaćinstava. Posebni smo po tome što smo jedini takav alat na tržištu te uvelike olakšavamo i pojednostavljujemo poslovanje naših klijenata. Voljeli bismo osvojiti nagradu kako bismo se mogli bolje eksponirati na tržište."

Čestitamo sretnom dobitniku!

NOVOSTI IZ

Tele2 fiskalizacija za samo 79 kn/mj

Kako bi poslovanje učinio jednostavnijim, Tele2 je za sve obveznike fiskalizacije pripremio PAKET ZA FISKALIZACIJU za samo 79 kuna mjesečno bez PDV-a. Paket uključuje Alcatel Pixi 4, Bluetooth printer te aplikaciju za fiskalizaciju računa zahvaljujući kojoj korisnik može izdati fiskalni račun, arhivirati ga, fiskalizirati naknadno te ispisati dnevni promet.


Nastavi čitati