Uključi se u biznis akademiju!

Tele2 ti osigurava BESPLATNO edukaciju vrijednu 2.000,00 kn.

PRORAČUN

PRORAČUN
Objavljeno: 27.02.2018.

Novi način uplaćivanja prihoda proračuna

Objavljeno: 27.02.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 27.02.2018.

U 'Narodnim novinama' broj 11/18 objavljena je Naredba o načinu uplaćivanja prihoda proračuna, obveznih doprinosa te prihoda za financiranje drugih javnih potreba u 2018. godini, koju je donio ministar financija.

Ovom Naredbom propisuju se računi na koje će se uplaćivati prihodi proračuna, obvezni doprinosi te prihodi za financiranje drugih javnih potreba, način uplaćivanja tih prihoda te izvješćivanje njihovih korisnika.

Prihodima proračuna, obveznim doprinosima te prihodima za druge javne potrebe, prema ovoj Naredbi, smatraju se prihodi koji se ostvaruju po zakonima ili drugim propisima donesenim na temelju zakona.

Sukladno Odluci o načinu otvaranja transakcijskih računa od 1. lipnja 2014. godine, u primjeni je isključivo IBAN konstrukcija transakcijskih računa za izvršavanje nacionalnih platnih transakcija.

Tekst Naredbe i brojeve uplatnih računa u 2018. godini možete pročitati na www.narodne-novine.nn.hr

NOVOSTI IZ

Bezbroj gigabajta za bezbroj poslovnih ideja

Sve više poslova se obavlja izvan ureda: od kuće, iz kafića pa čak i u prirodi. Ured svaki dan u drugom gradu. Zašto ne? Vaše ideje nemaju ograničenja, zašto bi ga imao vaš internetski promet? Nemojte hodati uokolo i gubiti vrijeme tražeći WI-FI signal, nego otkrijte neograničenu slobodu komunikacije uz Tele2.


Tražite mobilnu uslugu ili internet za poslovne korisnike?

Ostavite kontakt i naši stručnjaci će vas kontaktirati u najkraćem roku.