BIZNIS AKADEMIJA

BIZNIS AKADEMIJA
Objavljeno: 01.06.2018.

Digitalizacija nije budućnost već sadašnjost

Objavljeno: 01.06.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 01.06.2018.
BIZNIS AKADEMIJA

Digitalizacija nije budućnost već sadašnjost

Objavljeno: 01.06.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 01.06.2018.

U Hrvatskoj gospodarskoj komori Osijek okupilo se oko 120 obrtnika i poduzetnika s jednim ciljem naučiti nešto o digitalnom poslovanju

Ako uspoređujemo period od siječnja do travnja 2017. i 2018.godine na području grada Osijeka, vidljivo je da je broj novostvorenih poduzeća porastao za čak 27 posto. Sve radimo kako bismo poduzetnicima olakšali poslovanje. Upravo iz tog razloga imamo objavljene Javne pozive kojima dodjeljujemo sredstva poslovnim subjektima, istaknula je Sanela Mihalj, pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Osijeka na Biznis akademiji, petoj u nizu edukativnih radionica za vlasnike obrta i malih biznisa. Vrijednost radionice je 2500 kuna, no zahvaljujući idejnom začetniku i inicijatoru cijelog projekta Tele2, za obrtnike Osijeka bila je besplatna. Ines Balog iz Hr vatske gospodarske komore Osijek kaže kako su uvijek otvoreni za suradnju i pomoć poduzetnicima. U Hrvatskoj gospodarskoj komori Osijek okupilo se oko 120 obrtnika i poduzetnika s jednim ciljem - naučiti nešto novo o digitalnom poslovanju. Prva je to platforma čiji je cilj educirati obrtnike i poduzetnike o digitalizaciji poslovanja kako bi se stvorila i razvila nova, održiva ekonomska vrijednost u društvu. Predavanje su, kao i dosad, vodili stručnjaci za digitalni marketing i prodaju: docent dr. sc. Vatroslav Škare s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Sanja Novak, mag. oec. Polaznici su, između ostalog, na predavanju saznali kako odabrati idealnu platformu za promociju biznisa, ali i kojim se sve alatima koristi u digitalnome marketingu.

-  Jako smo ponosi na Biznis akademiju. Prema broju polaznika vidimo da ljude to zanima i nama je drago ako im možemo pomoći. Digitalizacija je sastavni dio života. To više nije budućnost nego sadašnjost - rekla je Sonja Miočić, direktorica komunikacija u Tele2.

NOVOSTI IZ

Tele2 fiskalizacija za samo 79 kn/mj

Kako bi poslovanje učinio jednostavnijim, Tele2 je za sve obveznike fiskalizacije pripremio PAKET ZA FISKALIZACIJU za samo 79 kuna mjesečno bez PDV-a. Paket uključuje Alcatel Pixi 4, Bluetooth printer te aplikaciju za fiskalizaciju računa zahvaljujući kojoj korisnik može izdati fiskalni račun, arhivirati ga, fiskalizirati naknadno te ispisati dnevni promet.


Nastavi čitati