ONLINE EDUKACIJA

ONLINE EDUKACIJA
Objavljeno: 17.01.2018.

Biznis akademija obrtnicima jamči siguran napredak

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.
ONLINE EDUKACIJA

Biznis akademija obrtnicima jamči siguran napredak

Objavljeno: 17.01.2018.
Napisao: Biznis akademija
Objavljeno: 17.01.2018.

Viktor Pavlinić, predsjednik uprave Tele2, ističe da od promjena ne treba bježati, nego ih treba preduhitriti. Upravo zato 24sata su s Tele2 i Obrtničkom komorom pokrenula Biznis akademiju

Obrtnici su srce i duša jednoga grada. Samo u Zagrebačkoj županiji ih je više od 17.500. No da bi oni bolje, brže i kvalitetnije mogli doći do klijenata i prodavati svoje proizvode i usluge, 24sata, Tele2 i Obrtnička komora pokreću Biznis akademiju kojom će obrtnike poučavati digitalnoj pismenosti.

Viktor Pavlinić, predsjednik uprave Tele2, svjestan je da su upravo obrtnici važni stupovi hrvatskoga gospodarstva te da im treba pomoći prilagoditi se digitalizaciji.

- Želja nam je i cilj zajedničkim snagama ovom Biznis akademijom stvoriti nove, stvarne i održive vrijednosti u poslovanju - ističe Pavlinić i dodaje da  je digitalizacija obrtničkih zanimanja jako važna jer uvijek treba ići ukorak s vremenom.

- Nove tehnologije donose mnoge promjene, no od njih ne treba bježati, nego ih treba preduhitriti. One su šansa ne samo za pokretanje novih poslova i projekata nego prilika za napredak onih već uhodanih. Nekad je bilo dovoljno kvalitetno raditi i na temelju toga širiti dobru riječ o sebi. No danas se trebate neprestano educirati i prilagođavati tržištu, a bez interneta ne možete ništa. Ulaganje u sebe kroz sferu edukacije je ulaganje u vlastitu budućnost jer nudi vrijedne informacije i alate za razvoj poslovanja. Oni koji prvi usvoje digitalizaciju, imaju veće šanse biti najuspješniji - ističe Pavlinić te dodaje da će obrtnici Biznis akademijom dobiti prije svega potporu uglednih stručnjaka. Tijekom Akademije će, ističe, usvojiti znanja o raspolaganju financijama, online oglašavanju te brendiranju vlastita posla. Važno je, smatra, da svaki obrtnik shvati potencijal oglašavanja i prodaje te da s novim znanjima zakorače u budućnost. Upravo zato je glavni i osnovni cilj educirati poduzetnike digitalnom poslovanju.

- Promatrajući i osluškujući tržište, shvatili smo da imamo mnogo potencijala koje samo treba probiti barijeru digitalnog poslovanja. Naši su poduzetnici inovativni, hrabri i uspješni, a internet će im to poslovanje podići na iduću razinu. Želja nam je da svaki korisnik ove Akademije u budućnosti iskoristi baš sve što mu se pruža u digitalnom svijetu -  govori Pavlinić ističući da će se Biznis akademijom osiguravati videoedukacije za poduzetnike prilagođene svim razinama znanja iz područja digitalnog marketinga i prodaje. Također, neće se zanemariti ni offline radionice i natječaji.

- Tijekom godine redovito ćemo organizirati druženja i razmjenu iskustava na radionicama. Treba istaknuti kako ovom platformom nudimo edukativan i kvalitetan sadržaj te stvarne priče uspješnih poduzetnika. Tu su i poslovni savjetnici specijalizirani za digitalni marketing i prodaju - kaže.

NOVOSTI IZ

Tele2 fiskalizacija za samo 79 kn/mj

Kako bi poslovanje učinio jednostavnijim, Tele2 je za sve obveznike fiskalizacije pripremio PAKET ZA FISKALIZACIJU za samo 79 kuna mjesečno bez PDV-a. Paket uključuje Alcatel Pixi 4, Bluetooth printer te aplikaciju za fiskalizaciju računa zahvaljujući kojoj korisnik može izdati fiskalni račun, arhivirati ga, fiskalizirati naknadno te ispisati dnevni promet.


Nastavi čitati