VIDEOEDUKACIJE

VIDEOEDUKACIJE
Objavljeno: 14.11.2018.

Besplatne video edukacije o digitalnom poslovanju

Objavljeno: 14.11.2018.
Napisao: Biznis Akademija
Objavljeno: 14.11.2018.

Biznisakademija.hr od početka siječnja 2018. godine mjesto je na kojem se pomoću edukativnih videomaterijala puno toga može naučiti.

Digitalizacija nije budućnost, ona je sadašnjost. Bez nje budućnosti niti nema.  Svakog mjeseca diljem Hrvatske održavaju se radionice o digitalizaciji, a platforma biznisakademija.hr od početka siječnja 2018. godine mjesto je na kojem se pomoću edukativnih videomaterijala puno toga može naučiti. 

Dosad je objavljeno 70 videolekcija i edukacija koje govore praktičnim primjerima i jednostavnim jezikom o važnosti digitalizacije i mogućnostima rasta u današnjem dobu. Kvalitetan sadržaj posebno je prilagođen potrebama obrtnika i malih poduzetnika, s fokusom na prodaju i marketing, a sadržaj je potpuno na hrvatskom jeziku i besplatan krajnjim korisnicima.

- Kratko je i jasno. Svaka lekcija traje četiri, pet minuta, što nam omogućava da na jednostavan način puno toga naučimo - samo su neki od komentara obrtnika koji su uvidjeli da je digitalizacija poslovanja prijeko potrebna ako žele biti konkurentni na tržištu.  
Putem videoedukacija na Biznis akademiji možete naučiti koje sve prilike imaju obrtnici na društvenim mrežama te kako iskoristiti internet, kako se istaknuti i pozicionirati kao relevantan poslovni subjekt u internetskoj džungli, kako na mreži, tražilicama, društvenim mrežama ili, pak, u lokalnoj sredini. Također, videa educiraju i o analitičkim znanjima, a daju i praktične savjete kako izmjeriti vidljivost biznisa na internetu, ali i kako postići bolje poslovne rezultate. Osim toga, prvi put je na jednoj hrvatskoj platformi objašnjeno kako napraviti dobar oglas, kako ulagati u oglašavanje, mjeriti učinkovitost plaćenih, ali i neplaćenih oglasa te kako vas klijenti i korisnici mogu primijetiti uz pomoć tražilica i pomoću današnjih internetskih alata.

I ono što je najvažnije. Videoedukacije uvijek su dostupne i iste se lekcije mogu poslušati koliko god puta vam treba. Cjelokupan sadržaj videoedukacija korisnicima portala Biznis akademije potpuno je besplatan! Pristupa se jednostavnom registracijom.
Idejni začetnik i inicijator Biznis akademije je Tele2, koji je prepoznao potrebe malih tvrtki i obrtnika u Hrvatskoj, pa ovaj projekt uspješno provode s Obrtničkom komorom Zagreb i uz medijsko pokroviteljstvo 24sata.

NOVOSTI IZ

Tele2 fiskalizacija za samo 79 kn/mj

Kako bi poslovanje učinio jednostavnijim, Tele2 je za sve obveznike fiskalizacije pripremio PAKET ZA FISKALIZACIJU za samo 79 kuna mjesečno bez PDV-a. Paket uključuje Alcatel Pixi 4, Bluetooth printer te aplikaciju za fiskalizaciju računa zahvaljujući kojoj korisnik može izdati fiskalni račun, arhivirati ga, fiskalizirati naknadno te ispisati dnevni promet.


Nastavi čitati